Posted on

Ózongenerátor

Ózon generátor

Mire használható az ózongenerátor?

Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos, ezért a lakások, gépjárművek teljes fertőtlenítésének az igénye hívta életre az ózonos fertőtlenítést, mely eljárás a a COVID vírus megjelenése miatt még nagyobb figyelmet kapott.

Hogyan működik?

Az ózon gáz halmazállapotú, így egyidőben fertőtleníthető vele a lakás vagy gépjármű légtere és minden berendezése is. Könnyedén behatol a kárpitokba, szőnyegekbe, ágymatracba, ágyneműbe és minden nehezen hozzáférhető helyen ki tudja fejteni fertőtlenítő hatását. Megsemmisíti a baktériumokat, vírusokat, penészgomba-spórákat, bogarakat, hangyákat, csótányokat poratkákat és az allergiát okozó poratka ürüléket is. Az ózongenerátor segítségével semlegesítheti a dohányfüstöt és egyéb kellemetlen szagokat, ami így friss és egészséges teret hagy maga után. Az ózongenerátoros fertőtlenítő eljárás maximálisan környezet- és családbarát. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss tavaszi eső illatot.

Saját készítésű ózongenerátort szeretne?

Igényelje egyedi műszerdoboz készítés szolgáltatásomat, amelynek segítségével exkluzív megjelenésű, “írtó jó” egyedi készüléket készíthet.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Vegye fel velem a kapcsolatot és kérje ajánlatomat!