Posted on

Ózongenerátor

Ózon generátor

Mire használható az ózongenerátor?

Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos, ezért a lakások, gépjárművek teljes fertőtlenítésének az igénye hívta életre az ózonos fertőtlenítést, mely eljárás a a COVID vírus megjelenése miatt még nagyobb figyelmet kapott.

Hogyan működik?

Az ózon gáz halmazállapotú, így egyidőben fertőtleníthető vele a lakás vagy gépjármű légtere és minden berendezése is. Könnyedén behatol a kárpitokba, szőnyegekbe, ágymatracba, ágyneműbe és minden nehezen hozzáférhető helyen ki tudja fejteni fertőtlenítő hatását. Megsemmisíti a baktériumokat, vírusokat, penészgomba-spórákat, bogarakat, hangyákat, csótányokat poratkákat és az allergiát okozó poratka ürüléket is. Az ózongenerátor segítségével semlegesítheti a dohányfüstöt és egyéb kellemetlen szagokat, ami így friss és egészséges teret hagy maga után. Az ózongenerátoros fertőtlenítő eljárás maximálisan környezet- és családbarát. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss tavaszi eső illatot.

Saját készítésű ózongenerátort szeretne?

Igényelje egyedi műszerdoboz készítés szolgáltatásomat, amelynek segítségével exkluzív megjelenésű, “írtó jó” egyedi készüléket készíthet.

ozone_gen_1-min
ozone_gen_2-min
ozone_gen_3-min
ozone_gen_4-min
ozone_gen_5-min
previous arrow
next arrow
Shadow

Vegye fel velem a kapcsolatot és kérje ajánlatomat!