Posted on

Egyedi alkalmazásfejlesztés

Innovatív, testre-szabott alkalmazások készítése a legfrissebb technológiák tapasztalataival!

Az egyedi alkalmazásfejlesztés szolgáltatás igénybevétele olyan esetekben hasznos, ha a piacon nem találunk céljaink megvalósítására alkalmas kész szoftver terméket. A tipikusan egyedi igények megvalósítását célzó feladat lehet egy teljesen egyedi funkcionalitással rendelkező webes alkalmazás készítése, vagy belső hálózaton keresztül elérhető un. intranetes alkalmazás fejlesztése, vagy például meglévő rendszerünk más rendszerekkel történő összekapcsolására irányuló un. API interfész fejlesztése. Az egyedi alkalmazásfejlesztés szolgáltatás keretében a partnereim üzleti igényeihez és meglévő rendszereihez alkalmazkodó egyedi webes alkalmazás készítését vállalom.

Legyen szó privát fórumról a játékközösség számára, vagy alkalmazottak menedzsment rendszeréről vállalkozása számára vagy a következő nagy közösségi hálózatról, ha ön a lehető leggyorsabban meg akarja valósítani új ötletét, válassza egyedi alkalmazásfejlesztés szolgáltatásomat!

Technológia

Az egyedi fejlesztések korszerű technológián alapuló gyors megvalósíthatóságának érdekében -az esetek nagy részében- a UserFrosting keretrendszer használatát ajánlom.

A UserFrosting egy PHP környezetben készült webes keretrendszer. A többi webes keretrendszerhez hasonlóan az alkalmazás felépítéséhez a programozási komponensek teljes eszköztárát kínálja. Más PHP keretrendszerektől eltérően ez egy teljes értékű felhasználókezelő alkalmazást is biztosít, valamint rugalmasan bővíthető, így használatával hatékonyan hozhatóak létre egyéni szükségleteket kielégíteni képes, korszerű webes alkalmazások.

Példák egyedi fejlesztésű rendszerre

Egyedi fejlesztésű iktató rendszer
Iktatott dokumentumok listája
Dokumentumok feltöltése
Automatikus kripto kereskedelmi platform
Egyedi fejlesztésű vállalati rendszer
Cím réteg
Űrlap a vállalati adatok rögzítéséhez
Kereshető, szürhető, komplex adatszerkezetek rögzítése.
Többfunkciós űrlapok
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Eddigi munkáim során készítettem több vállalati nyilvántartó rendszert, termékek szinkronizálását megvalósító alkalmazást, automatikus kripto kereskedő alkalmazást, iktató rendszert, valamint on-line konferenciák lebonyolítását segítő alkalmazásokat.

Vegye fel velem a kapcsolatot és igényelje az egyedi fejlesztésű alkalmazások részletes bemutatását!