Posted on

Egyedi alkalmazásfejlesztés

Innovatív, testre-szabott alkalmazások készítése a legfrissebb technológiák tapasztalataival!

Az egyedi alkalmazásfejlesztés szolgáltatás igénybevétele olyan esetekben hasznos, ha a piacon nem találunk céljaink megvalósítására alkalmas kész szoftver terméket. A tipikusan egyedi igények megvalósítását célzó feladat lehet egy teljesen egyedi funkcionalitással rendelkező webes alkalmazás készítése, vagy belső hálózaton keresztül elérhető un. intranetes alkalmazás fejlesztése, vagy például meglévő rendszerünk más rendszerekkel történő összekapcsolására irányuló un. API interfész fejlesztése. Az egyedi alkalmazásfejlesztés szolgáltatás keretében a partnereim üzleti igényeihez és meglévő rendszereihez alkalmazkodó egyedi webes alkalmazás készítését vállalom.

Legyen szó privát fórumról a játékközösség számára, vagy alkalmazottak menedzsment rendszeréről vállalkozása számára vagy a következő nagy közösségi hálózatról, ha ön a lehető leggyorsabban meg akarja valósítani új ötletét, válassza egyedi alkalmazásfejlesztés szolgáltatásomat!

Alkalmazott technológiák

Az egyedi fejlesztések korszerű technológián alapuló gyors megvalósíthatóságának érdekében -a megoldandó feladat sajátosságainak megfelelően- Symfony, Node.js, vagy UserFrosting keretrendszer használatát ajánlom.

A Symfony egyike a vezető PHP alapú keretrendszereknek. Használatával -a széles körben elérhető komponensekre építve- rendkívül hatékonyan hozhatóak létre nagy teherbírású weboldalak és webes alkalmazások.

A Node.js keretrendszert aszinkron, eseményvezérelt JavaScript alapú, méretezhető hálózati alkalmazások létrehozására tervezték. Ideális megoldást biztosíthat sebességkritikus alkalmazások kialakításához, valamint az un. single-page application (SPA) weblapok kialakításához, ahol a gyorsabb átmenetek révén a webhely natív alkalmazásnak tűnik.

A UserFrosting egy PHP környezetre épülő webes keretrendszer. A többi webes rendszerhez hasonlóan egy egyedi alkalmazás felépítéséhez a programozási komponensek széles eszköztárát kínálja. Előnye, hogy már az alap rendszer biztosít egy teljes értékű felhasználókezelő alkalmazást is, így használatával hatékonyan hozhatóak létre egyéni szükségleteket kielégíteni képes, komplex jogosultsági rendszert használó webes alkalmazások.

Az egyedi fejlesztésű rendszerek tipikus jellemzői:

  • Objektum-orientált programozás (OOP) elvek szerint kialakított
  • A modell-nézet-vezérlő (MVC) paradigmát követő
  • REST (Representational State Transfer) architektúra
  • Könnyen karbantartható
  • Újrafelhasználható komponensekből épül
  • Biztonságos

Példák egyedi fejlesztésű rendszerre

Egyedi alkalmazásfejlesztés (iktató rendszer)
Egyedi alkalmazásfejlesztés (iktató rendszer)
Egyedi alkalmazásfejlesztés (iktató rendszer)
Egyedi alkalmazásfejlesztés (Vállalati rendszer)
Egyedi alkalmazásfejlesztés (Vállalati rendszer)
Egyedi alkalmazásfejlesztés (Vállalati rendszer)
Egyedi alkalmazásfejlesztés (Vállalati rendszer)
konferencia weblap
iktato-rendszer
Egyedi fejlesztésű iktató rendszer
iktato-rendszer-2-min
Iktatott dokumentumok listája
iktato-rendszer-3-min
Dokumentumok feltöltése
trader-min
Automatikus kripto kereskedelmi platform
ERP-min
Egyedi fejlesztésű vállalati rendszer
ERP-1-min
Űrlap a vállalati adatok rögzítéséhez
ERP-2-min
Kereshető, szürhető, komplex adatszerkezetek rögzítése.
ERP-3-min
Többfunkciós űrlapok
konferencia weblap
On-line konferencia weblap
previous arrow
next arrow
Shadow

Eddigi munkáim során készítettem több vállalati nyilvántartó rendszert, média megosztáson alapuló alkalmazást, termékek szinkronizálását megvalósító rendszereket, automatikus kripto-kereskedelmi platformot, iktató rendszert, valamint on-line konferenciák lebonyolítását segítő alkalmazásokat.

Vegye fel velem a kapcsolatot és igényelje az egyedi fejlesztésű alkalmazások részletes bemutatását!